Geslaagde infomiddag Bezinningsreis naar Zuid-Afrika

Vorige week zaterdag was de infomiddag over onze Bezinningsreis naar Zuid-Afrika, die later dit jaar plaats vindt. De bijeenkomst was in het Arboretum in Doorn, een prachtige, groene omgeving. Er staat een grote tent die we konden gebruiken, maar die was alleen nodig voor de schaduw. Het was namelijk heerlijk weer!

Geslaagde infomiddag Bezinningsreis naar Zuid-Afrika

Een indruk van de geslaagde infomiddag en het mooie weer.

De hele bijeenkomst kon daarom buiten gehouden worden. De opkomst was goed en er was een goede interactie tussen alle aanwezigen in een prettige atmosfeer. Op 2 laptops draaiden een filmpje en een fotoreportage over Diepkloof. Erg mooi en ze gaven een goede indruk van het landschap en de sfeer op Diepkloof.

Over communicatie is me van die dag iets bij gebleven. Naast de mooie beelden van die presentaties op de laptop gebruiken we intensief de website en de Facebookpagina om geïnteresseerden te informeren over onze reis. En toch waren het vooral de sprekende verhalen van Marinka en Ton, die Diepkloof echt tot leven lieten komen. Marinka en Ton zijn de beheerders van het landgoed Diepkloof. Ze zijn een groot deel van het jaar daar aanwezig en kunnen daarom als geen ander vertellen hoe het leven daar is en waarom Diepkloof een heel bijzonder gebied is.