Bezinning in Zuid-Afrika

Van 1 t/m 12 december 2017 ben je van harte welkom op Diepkloof in de Karoo in Zuid-Afrika om te genieten van de enorme hoeveelheid rust en ruimte dat dit Private Nature Reserve je te bieden heeft. Even een moment afstand nemen van je dagelijkse leven, op adem komen en je bezieling opfrissen.

Onze eigen ervaring

Wij hebben zelf al verschillende keren ervaren hoe prettig het is om jezelf even terug te trekken uit de hectiek van alledag. Zo’n regelmatige retraite blijkt voor ons een fijne tegenhanger tegen het leven dat in Nederland van ons verwacht lijkt te worden. Wij vinden het heel verrijkend om mensen te ontmoeten die hele andere dingen normaal vinden dan wij. Het zet je aan het denken en helpt je uit te vogelen hoe je zelf eigenlijk tegen het leven aankijkt.

Ga jij mee?

We vinden het leuk om je de gelegenheid te geven kennis te maken met de schoonheid en kracht van dit gebied en met de mensen en dieren die hier leven. We hebben een ontspannen programma voor je met alle ruimte om met jezelf te zijn en je te bezinnen op thema’s in je werk en leven. Maar ook met wildspotten, zwemmen in de pool met bronwater en als je wilt wat eenvoudige yoga en meditatie.

De reis wordt voor je geregeld en wij staan klaar om je te ontvangen.

Informatiemiddag

Wil je meer informatie, meld je dan aan voor de informatiemiddag op 23 september a.s. in Doorn.